.

You are here: Home Jump-A-Round JAR Diversen Locatie voor activiteiten
E-mailadres Afdrukken PDF

.

Clubmatch? Nestendag? Doedag voor uw ras? Terugkomdag bij de fokker? Workshop geven en U zoekt locatie?

Maar waar kunt U het houden...stel voor dat het weer alles verpest. Hele dag in de regen is natuurlijk ook niet erg leuk!
Meeste binnenlocaties zijn vrij prijzig, of er mogen geen honden binnen.

Wij bieden een mooie binnenlocatie van 16 x 27 meter trainingsruimte, daarnaast ook compleet ingerichte keukenen kantine, 3 toiletten, ruime P-gelegenheid.
Alle ruimtes zijn verwarmd in de winter en gekoeld met airco in de zomer. Vloer is foam met tapijttegels er op, genoeg vering dus ook geschikt voor sportieve aktiviteiten. Een afspraak maken voor rondleiding kan altijd, uiteraard langs komen tijdens de lesuren is ook mogelijk!

Je kan er ook voor kiezen om de evenement te combineren met een mooie wandeling in het Drentse natuur, er zijn losloopgebieden die zeer geschikt zijn voor een wandeling heel dichtbij. (o.a Boswachterij Sleenerzand (10 minuten met de auto), Oosterbos Klazienaveen (kleine 10 minuten) en Valtherbos Emmen/Klindijk (10-15 minuten).

U kunt kiezen voor volledig verzorgde catering met o.a soep, warme hapjes, broodbuffet etc. of zelf zorgen voor hapje en een drankje. 
Ook is het mogelijk om de evenement aan te vullen met een lezing, of wat dacht U van een workshop Body Awareness, Workshop DogDance, Workshop Nose Work of een verzameling leuke spelletjes voor de hond en baas!

Mail naar c Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , of bel naar 06– 13753469 (Catelijne) en informeer naar de diverse mogelijkheden!

 

Onze opvoedingscursussen en trainingen...