.

You are here: Home Jump-A-Round Visie
E-mailadres Afdrukken PDF

Jump-A-Round DogSport

Dé hondenschool in Drenthe, waar prestaties en gezelligheid samen gaat.
Onze cursusaanbod is zeer afwisselend, variërend van basis opvoeding tot verschillende sporten op topniveau. Er wordt les gegeven maandags, dinsdags, woensdags, donderdags, vrijdags en zaterdags door een team van 12 vakkundige instructeurs die zich continue verbeteren door bijscholing, cursussen, seminars en uiteraard ook door zelf actief te blijven met sport met eigen hond(en). Veel cursussen en privelessen vinden ook overdag plaats!

visiecoll

Lessen vinden grotendeels plaats bij een hal in Veenoord/Nieuw-Amsterdam, een verwarmde hal van 15 x 30 meter met zachte verende tapijtbodem, gezellige kantine en de J-A-R Shop. De locatie is ook uitermate geschikt voor bvb rolstoelgebruikers.
Ook geven we les bij Manege De Horperhoeve, een prachtige locatie met een grote binnenbak. Dus ook als het buiten regent, trainen wij altijd door en hoeven we geen lessen af te zeggen wegens weersomstandigheden!
De manege beschikt ook over een ruime kantine, daar kunnen de cursisten ook terecht voor een heerlijke bakje koffie of thee voor of na de training. Zomers wordt het aangrenzende terrasje veelvuldig gebruikt om even na te praten!

Regelmatig organiseren wij ook workshops zowel gegeven door landelijke en internationale topinstructeurs als door onze eigen team.
Ook geven we regelmatig demonstraties op diverse evenementen, zowel met dogdance als met agility.

Onze doelen zijn dus ook zeer divers; onze motto “geef je hond een hobby” heeft ook verschillende redenen.
Uiteraard omdat voor een hond erg belangrijk is om iets te kunnen doen waar hij zijn aangeboren instincten kan gebruiken, maar ook omdat honden met hobby in het algemeen tevreden zijn en daardoor ook minder ongewenste gedrag vertonen.
Dit resulteert ook in minder overlast van honden, wat weer de maatschappij wat hondvriendelijker zou kunnen maken. Voor honden die al probleemgedrag vertonen zijn wij er ook; door privebegeleiding en/of cursussen willen wij de honden die vaak geweigerd worden op cursussen toch een kans geven om te bewijzen dat juist door bij de hond passende activiteiten en extra training veel kan worden bereikt.

Ook geven wij andere vormen van ondersteunende training, bvb training voor kinderen (en volwassenen) met angst voor honden. Ook hebben we honden die zich al hebben bewezen als aaihond in verzorgingstehuizen en op evenementen met bvb mensen met een geestelijke beperking.

Jump-A-Round is echt voor alle honden, en alle baasjes die het beste voor hun hond willen!

____________________________________________________________________________

KvK
Jump-A-Round Dogsport staat ingeschreven bij de KvK Noord Nederland nr. 52839648

 

 

 

Onze opvoedingscursussen en trainingen...